Thermokon-Danelko Elektronik AB marknadsför och säljer givare/instrumentering till bolag verksamma inom Byggnadsautomation, Industri och Stat/Kommun.

Sedan 1983. Företaget grundades 1983 och vi representerar ett 10-tal europeiska tillverkare. Vi är verksamma över hela Sverige med kontor och lager i västra Stockholm.

Inom Byggnadsautomation har vi specialiserat oss på givare för bl.a. temp, fukt, luftkvalitet, CO2, ljus och närvaro samt givare för tryck / difftryck. Vi levererar givarna som passiva, aktiva eller för kommunikation via olika buss-system såsom Modbus, Knx, BAC-net, LON, Dali mm. Vi har marknadens bredaste sortiment av EnOcean Trådlösa och Batterifria givare. Våra EasySens givare kommunicerar med full tvåvägs-kommunikation till våra mottagare och aktorer via det öppna gränssnittet EnOcean. 

Inom Industri/Stat/Kommun har vi specialiserat oss på givare för bl.a. temp, tryck, fukt, last samt längdmätning. Vi erbjuder dessutom utrustning för styrning och instrumentering av industriella applikationer. Vi saluför även utrustning för att mäta, bevaka och logga nivå och tryck, t.ex. grundvatten och nivåer i sjöar och vattendrag. Förutom kommunikation via olika buss-system finns utrustningarna dessutom för trådlös överföring av data.

Scroll to Top